Epson Display Pro Diffusion Film στο ISE 2022

Epson Display Pro Diffusion Film στο ISE 2022

November 30, 2022 0 Von admin

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2022 από την Emily Burkinshaw & καταχωρήθηκε στο , Case Study, General, Project Focus.

ISE (Integrated Systems Europe) είναι η μεγαλύτερη έκθεση ενοποίησης AV και συστημάτων στον κόσμο, μια εκδήλωση που διαρκεί 4 ημέρες και φιλοξενεί εκθέτες από όλο τον κόσμο. Το ISE προσφέρει συνέδρια, ομιλητές παγκόσμιας κλάσης και τεχνολογία που δεν πρέπει να χάσετε, μια εξαιρετική ευκαιρία έμπνευσης για επιχειρήσεις σε κάθε κλάδο. Φέτος το ISE φιλοξένησε την πρώτη του έκθεση πλήρους κλίμακας στα Fira Barcelona, ​​με το 2020 να σηματοδοτεί την τελευταία του εμφάνιση στο RAI Amsterdam.

Το ISE ήταν πάντα βασικό μέρος του ημερολογιακού μας έτους, από τις τακτικές εκθέσεις τα τελευταία 15 χρόνια έως τη συνεργασία με βασικούς συνεργάτες του κλάδου για τη δημιουργία αξέχαστων οθονών. Στην τελική έκθεση στο Άμστερνταμ το 2020, είχαμε την πιο επιτυχημένη επίδειξη μέχρι στιγμής παρά την πανδημία COVID, παρουσιάζοντας μερικές από τις μοναδικές τεχνολογίες μας, όπως το Mirror LED Wall και το Clearvision Transparent Front Projection Screen.

Το 2019 είχαμε τη χαρά να είμαστε ένας από τους συνεργάτες του ISE, μαζί με τους γίγαντες AV Panasonic, δημιουργώντας μια τεράστια εγκατάσταση χαρτογράφησης προβολής που απλά δεν θα μπορούσε να λείπει. Το nHow Amsterdam RAI Hotel μετατράπηκε σε έναν τεράστιο καμβά, με 392 από τα παράθυρά του εφοδιασμένα εσωτερικά με το Projection Mapping Film και 14 από τους προβολείς PT-RZ31K της Panasonic παρέχοντας τα 400.000 lumens που απαιτούνται για τη δημιουργία της προβολής που παίζεται όλη την εβδομάδα.

Εκτός από τη δική μας πλούσια ιστορία στην έκθεση στην εκδήλωση, οι τεχνολογίες μας καθορίζονται με συνέπεια από κορυφαίους κατασκευαστές προβολών παγκοσμίως, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε προηγούμενες εκθέσεις ISE, ο κατασκευαστής Hitachi με έδρα την Ιαπωνία προτίμησε τις οθόνες Ultra Black και Pro Diffusion Rear Projection, καθώς και τις οθόνες Digital Glass στο περίπτερό τους, και το 2020, η Optoma χρησιμοποίησε τις ταινίες προβολής για να δημιουργήσει μια εικονική μπάρα χρησιμοποιώντας το Ultra Short. Πέτα Προβολείς.

εκθέσεις οπίσθιας οθόνης προβολής

Ωστόσο, η γκάμα των οθονών και ταινιών προβολής μας δεν χρειάζεται μαρτυρία όταν η νούμερο ένα μάρκα προβολέων παγκοσμίως, Epson, επιλέγει να χρησιμοποιεί τις οθόνες μας για να πουλάει τα προϊόντα της με συνέπεια σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Έχουμε παράσχει λύσεις που ταιριάζουν σε πολλά από τα σχέδια βάσης της Epson όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων μπροστινών και πίσω οθονών προβολής, εξειδικευμένων ψηφιακών γυάλινων οθονών UST και μεμβρανών πίσω προβολής.

Η φετινή χρονιά δεν ήταν διαφορετική, καθώς η Epson καθόρισε το Pro Diffusion Rear Projection Film για χρήση στο γυάλινο διάδρομο με θέα τη βάση τους. Παρέχαμε ένα ρολό 11 μέτρων της ταινίας Pro Diffusion Rear Projector Projector, ένα ευέλικτο φιλμ διάχυσης γκρι που προσφέρει υψηλή αντίθεση και φωτεινότητα ακόμα και σε υψηλό φωτισμό περιβάλλοντος και φως της ημέρας. Προσφέροντας εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και εικόνες ποιότητας 4K, το φιλμ Pro Diffusion έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει και να βελτιώνει την ποιότητα ακόμη και χαμηλών προβολέων, προϋπολογισμού.

Σε αυτήν την εγκατάσταση, ο προβολέας που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένας EB-L20000U Προβολέας εγκατάστασης Epson Compact, εξοπλισμένος με ένα ELPLW08 ευρυγώνιος φακός. Αυτός ο προβολέας εγκατάστασης λέιζερ WUXGA προσφέρει εντυπωσιακή φωτεινότητα, σχεδιασμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις της βιομηχανίας με προβολή 20.000 lumen, ιδανικός για εκδηλώσεις, εμπορικές εκθέσεις φεστιβάλ και εμπορικά κέντρα. Προσφέροντας συμβατότητα φακών προς τα πίσω και εναλλάξιμες πλακέτες διασύνδεσης, το ευέλικτο EB-L20000U είναι επίσης σχεδιασμένο να εισχωρεί στην υπάρχουσα υποδομή και επιτρέπει στον χρήστη να προβάλλει από οποιαδήποτε γωνία.

Η προβολή περιεχομένου που έχει κυρίως μαύρο φόντο υποστηρίχθηκε τέλεια από την ταινία Pro Diffusion με το σκούρο γκρι χρώμα της επιφάνειας. Εμφανίζοντας ανώτερα επίπεδα μαύρου η πίσω μεμβράνη προβολής μας ταίριαζε σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το αυτοκόλλητο στρώμα που κάνει την εγκατάσταση στον γυάλινο διάδρομο εξόδου γρήγορη και εύκολη. Η οπτική επιφάνεια του φιλμ έκανε τα φωτεινά χρώματα ακόμα πιο έντονα, ξεχωρίζοντας από το μαύρο φόντο για να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική οθόνη που μπορεί να εκτιμηθεί τόσο από κοντινή όσο και από μεγάλη απόσταση.

Προμηθεύσαμε στην Epson ένα ρολό από το φιλμ Pro Diffusion, αλλά καθώς και η γκάμα των ταινιών προβολής που διατίθεται με το μέτρο ή σε ρολά 10 & 30 μέτρων, προσφέρουμε επίσης τις ταινίες μας προσαρμοσμένης κοπής σε μια σειρά τυπικών μεγεθών οθόνης. ως οθόνες προσαρμοσμένου μεγέθους και σχήματος πλάτους έως 1524 mm. Λόγω της αυτοκόλλητης φύσης του, οι μεμβράνες πίσω προβολής μπορούν επίσης να ενωθούν για να δημιουργήσουν μεγαλύτερες οθόνες, ιδανικές για γυάλινα χωρίσματα ή διαδρόμους όπως αυτό που χρησιμοποιείται στο ISE.