5 τρόποι με τους οποίους οι επενδυτές μπορούν να επωφεληθούν από την εκκίνηση του Cloud

5 τρόποι με τους οποίους οι επενδυτές μπορούν να επωφεληθούν από την εκκίνηση του Cloud

September 30, 2022 0 Von admin

Η αγορά για την τεχνολογία cloud αυξάνεται σημαντικά. Ενενήντα ένα τοις εκατό των εταιρειών βρίσκονται στο σύννεφο. Καθώς αυτός ο αριθμός αυξάνεται ακόμη περισσότερο, η ζήτηση για λύσεις cloud θα αυξηθεί.

Επομένως, αυτή είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση cloud. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές προκλήσεις που πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη. Ένα από τα μεγαλύτερα είναι η εύρεση τρόπων χρηματοδότησης της εκκίνησης στο cloud.

Μια επιχείρηση δεν μπορεί απλώς να γίνει επιτυχημένη με βάση τις ιδέες ή τα επιχειρηματικά σχέδια του δημιουργού της. Για να μπορέσει η επιχείρησή σας να είναι επιτυχημένη, θα χρειαστεί να τη χρηματοδοτήσετε. Δυστυχώς, το χρηματικό ποσό που απαιτείται για τη χρηματοδότηση μιας επιχείρησης μπορεί μερικές φορές να είναι μεγαλύτερο από αυτό που μπορείτε να αντέξετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις εκκινήσεις cloud.

Η μέση εταιρεία φιλοξενίας cloud είναι χαμηλότερη από πολλές άλλες νεοσύστατες εταιρείες cloud. Ορισμένοι ειδικοί έχουν δείξει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση φιλοξενίας cloud για μόλις 1 $ το μήνα ανά πελάτη. Δυστυχώς, η έναρξη ενός διαφορετικού τύπου επιχείρησης που βασίζεται στο cloud μπορεί να είναι πολύ πιο ακριβή.

Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε έναν καλό επενδυτή. Τα καλά νέα είναι ότι πολλοί επενδυτές αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του cloud computing και είναι στην ευχάριστη θέση να βρεθούν πίσω από πολλά υποσχόμενες startups στο cloud.

Βρείτε τους καλύτερους επενδυτές για τις εκκινήσεις σας στο Cloud

Οι επενδυτές είναι άνθρωποι που βοηθούν στην παροχή της χρηματοδότησης που χρειάζεται μια επιχείρηση, για ένα μερίδιο του κέρδους. Με άλλα λόγια, βοηθούν να σας δώσουν τα χρήματα που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας, για μια μικρή περικοπή. Λόγω του πόσο απλό φαίνεται αυτό. μπορεί να μην γνωρίζετε άλλους τρόπους με τους οποίους ένας επενδυτής μπορεί να ωφελήσει την εκκίνηση του cloud. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να βρείτε έναν επιχειρηματία επιχειρηματικού κεφαλαίου για την επιχείρησή σας στο cloud. Εάν δεν το γνωρίζετε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς μερικοί από τους τρόπους αναφέρονται παρακάτω.

1. Οικονομικά

Αυτός είναι ο βασικός τρόπος με τον οποίο ένας επενδυτής μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας. Οι επενδυτές μπορούν να βοηθήσουν στην παροχή χρηματοδότησης για επιχειρήσεις που πιστεύουν ότι θα έχουν μεγάλα κέρδη. Εάν δεν έχετε τη χρηματοδότηση που χρειάζεται η επιχείρησή σας, ένας επενδυτής μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε έναν άξιο επενδυτή και να τον πείσετε ότι η επιχείρησή σας αξίζει να επενδύσετε. Ένας καλός επενδυτής μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά στην επιχείρησή σας. Γιατί; επειδή οι περισσότερες επιχειρήσεις απαιτούν συνήθως ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που δεν μπορεί να παράσχει ένα άτομο. Επενδυτής είναι συνήθως κάποιος που έχει πολλές επιχειρήσεις και χρήματα να διαθέσει. Ωστόσο, φροντίστε να σκεφτείτε το κέρδος που θα χάσετε πριν κλείσετε μια συμφωνία με έναν επενδυτή.

2. Καθοδήγηση

Εκτός από το γεγονός ότι ένας επενδυτής σας δίνει χρήματα που χρειάζεστε, βοηθούν επίσης στην παρακολούθηση της επιχείρησης. Αυτό συμβαίνει επειδή διακυβεύονται και τα δικά τους χρήματα εάν η επιχείρηση καταρρεύσει. Λόγω αυτού, οι επενδυτές είναι επίσης καλοί φύλακες. Βοηθούν να καθοδηγήσουν αποτελεσματικά εσάς και την επιχείρηση. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να ελέγξετε με τον επενδυτή. Οι επενδυτές είναι συνήθως άτομα με μεγάλη εμπειρία, οπότε μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτά που σας λένε.

3. Συνδέσεις

Οι επενδυτές είναι συνήθως άτομα που έχουν εμπειρία σε διάφορες μορφές επιχειρήσεων. Αυτή η εμπειρία έρχεται συνήθως με πολλές και διάφορες συνδέσεις με σημαντικά άτομα. Εκτός από τη χρηματοδότηση που μπορεί να σας δώσει ένας επενδυτής, μπορεί επίσης να σας παρέχει συνδέσεις. Μπορείτε, επομένως, να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συνδέσεις με τρόπους που θα ωφελήσουν την επιχείρησή σας.

Για παράδειγμα, ως επιχείρηση που βασίζεται σε σύννεφο, ίσως χρειαστεί να προσλάβετε προγραμματιστές ή διαχειριστές δικτύου. Θα θελήσετε να δοκιμάσετε να δείτε αν μπορούν να σας βοηθήσουν. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να δείτε αν γνωρίζουν και προγραμματιστές Python.

4. Στρατηγικές

Ο κλάδος του cloud computing είναι πολύ διαφορετικός από πολλούς άλλους τομείς. Πρέπει να βρείτε μια έξυπνη στρατηγική δημιουργίας εσόδων. Οι επενδυτές είναι συνήθως ειδικοί με πολλές διαφορετικές στρατηγικές για την επιχείρηση. Εάν μπορείτε να βρείτε έναν καλό επενδυτή, μπορεί να είναι σε θέση να σας δώσει μερικές καλές στρατηγικές για την εκκίνηση του cloud. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τον λόγο τους, καθώς τα χρήματά τους είναι επίσης στη γραμμή. Μια καλή στρατηγική μπορεί να βοηθήσει πολύ την επιχείρησή σας να γίνει επιτυχημένη. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια καλή στρατηγική είναι να την πάρετε από κάποιον που την έχει ήδη κάνει χρήση.

5. Απόκτηση πόρων

Εκτός από τα οικονομικά, υπάρχουν επίσης ορισμένοι ζωτικοί πόροι που χρειάζεται κάθε εκκίνηση στο cloud για να είναι επιτυχημένη. Οι επενδυτές συνήθως γνωρίζουν πού μπορείτε να βρείτε τους καλύτερους πόρους, όπως υλικά, εργαζόμενους και πελάτες. Αυτό συμβαίνει επειδή ο επενδυτής σας μπορεί να έχει και άλλες επιχειρήσεις. Εάν έχετε έναν καλό επενδυτή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πού θα βρείτε αυτούς τους πόρους.

Βρείτε τους κατάλληλους επενδυτές για να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση της εκκίνησης στο Cloud

Οι επενδυτές είναι πολύ χρήσιμοι για κάθε εκκίνηση cloud. Εκτός από τη χρηματοδότηση, οι επενδυτές βοηθούν επίσης να κάνουν πράγματα που μπορούν να ενισχύσουν την πρόοδο οποιασδήποτε επιχείρησης. Τέλος, οι εταιρείες συλλογής δεδομένων μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε πού μπορείτε να μεταδώσετε τον προβολέα σας για καλούς επενδυτές. Επιπλέον, συλλογή δεδομένων Γεια σου Pareto θα είναι χρήσιμο από αυτή την άποψη.