Το Smart Glass δημιουργεί ευέλικτη οθόνη προβολέα στην εκκλησία

Το Smart Glass δημιουργεί ευέλικτη οθόνη προβολέα στην εκκλησία

November 29, 2022 0 Von admin

Δημοσιεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2022 από την Emily Burkinshaw & καταχωρήθηκε ως , Case Study, General.

Για περισσότερα από 15 χρόνια, η τεχνολογία Smart Glass είναι ένα από τα πιο ευέλικτα προϊόντα μας, από την προσφορά ιδιωτικής ζωής έως τη δημιουργία εντυπωσιακών οθονών σε πολυτελή πολυκαταστήματα. Οι εναλλάξιμες οθόνες προβολής παρέχουν στους χρήστες τα καλύτερα και των δύο κόσμων, προσφέροντας μια οθόνη προβολής HD/4K όταν είναι απενεργοποιημένη και μόλις ενεργοποιηθεί η εκκαθάριση, η οθόνη ουσιαστικά εξαφανίζεται.

Αυτή η ευελιξία έκανε πάντα τις έξυπνες γυάλινες οθόνες μια δημοφιλή επιλογή σε χώρους λατρείας και συνηθέστερα, στις εκκλησίες. Πολλές εκκλησίες στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν εδώ και πάνω από 100 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι η περίπλοκη εσωτερική τους αρχιτεκτονική είναι υψίστης σημασίας να διατηρηθεί για να απολαμβάνουν τα μέλη της κοινότητας για πολλά χρόνια. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι οθόνες Smart Glass επιλέγονται συνήθως για τέτοιου είδους χώρους, καθώς όταν η οθόνη δεν χρησιμοποιείται, το γυαλί μπορεί να αλλάξει σε καθαρό με το πάτημα ενός κουμπιού για να επιτρέψει τη διαύγεια να εκτιμήσει το εσωτερικό περιβάλλον.

Οι οθόνες προβολής με δυνατότητα αλλαγής γυαλιού συνδυάζονται επίσης συχνά με συστήματα διακριτικής τοποθέτησης, όπως το σύστημα ανάρτησης δάκρυ, επιτρέποντας στην οθόνη να φαίνεται σαν να επιπλέει στον αέρα. Με την τοποθέτηση των οθονών με αυτόν τον τρόπο, προσφέρει επίσης μεγαλύτερη ευελιξία στην κίνηση εντός του περιβάλλοντος, καθώς η προβαλλόμενη εικόνα είναι πολύ ψηλά για να επηρεαστεί από τη διερχόμενη κίνηση.

Πρόσφατα δουλέψαμε σε ένα άλλο έργο αυτού του είδους με μακροχρόνιους εταίρους AV, τους Practical AV, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση AV υψηλής ποιότητας στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Hurstpierpoint του Δυτικού Σάσεξ. Έχουμε παράσχει τις έξυπνες γυάλινες οθόνες μας αμέτρητες φορές για τις εκκλησιαστικές τους εγκαταστάσεις, με την τεχνογνωσία τους να διασφαλίζουν ότι διατηρούνται τα χαρακτηριστικά της εκκλησίας και όλα τα ηλεκτρικά καλώδια είναι έξυπνα κρυμμένα.

Παρέχουμε μια εναλλάξιμη οθόνη προβολής πίσω από έξυπνο γυαλί 2667 mm x 1500 mm για εγκατάσταση πάνω από το κεντρικό βήμα ομιλίας που βρίσκεται μπροστά από τα παραδοσιακά βιτρό. Η οθόνη τοποθετήθηκε χρησιμοποιώντας 4 καλώδια σε σύστημα ανάρτησης για ελάχιστη αναστάτωση στο περιβάλλον. Η εναλλασσόμενη οθόνη συνδυάστηκε με έναν προβολέα λέιζερ WUXGA 7000 lumen τοποθετημένο στο πίσω μέρος της οθόνης και κρυμμένο προσεκτικά στη μία πλευρά της οθόνης. Αυτό το επίπεδο αυλών είναι ιδανικό για τη θέση της οθόνης, με τη δύναμη του προβολέα να βοηθά στη διατήρηση της έντασης της εικόνας ακόμη και όταν το βιτρό λάμπει φως από πίσω της.

Παράλληλα με την εγκατάσταση της Εναλλασσόμενης Οθόνης Πίσω Προβολής, η Practical AV εγκατέστησε επίσης πολλαπλές οθόνες για να εξυπηρετήσει τη χορωδία και τις πλευρικές νησίδες, οι οποίες μπορούσαν να ελεγχθούν από ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου Creston. Εισάγουν επίσης ένα σύστημα Zoom-ready, προσφέροντας τη δυνατότητα ροής πολλαπλών καμερών και όλων των εισόδων ήχου απευθείας στον Ιστό, έτσι ώστε τα μέλη της ενορίας να μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες ακόμη και από την άνεση του σπιτιού τους.

Οι εναλλάξιμες οθόνες προβολής μας μπορούν να ελεγχθούν μέσω πολλαπλών μεθόδων, καθεμία με τα δικά της οφέλη για διαφορετικούς τύπους εφαρμογών. Η πιο κοινή λύση και επιλογή επιλογής στην εγκατάσταση της Αγίας Τριάδας είναι η χρήση τηλεχειριστηρίου και δέκτη ραδιοσυχνοτήτων που μπορούν να αλλάξουν το τζάμι από απόσταση έως και 25 μέτρα, ιδανική σε μια περιοχή αυτού του μεγέθους. Οι εναλλακτικές επιλογές περιλαμβάνουν διακόπτες τοίχου, χρονόμετρα όπως αυτό που χρησιμοποιείται στη διάσημη οθόνη παραθύρου Harrods X Rolls Royce, ακόμη και φωνητικό αυτοματισμό όταν συνδυάζονται με προϊόντα έξυπνων βοηθών στο σπίτι, όπως το Alexa της Amazon και το Google Assistant.

Επίσης, πρόσφατα εργαστήκαμε σε ένα άλλο συναρπαστικό έργο εναλλαγής προβολής, αντί για το παλιό παρεκκλήσι του 18ου αιώνα του Bodmin Jail Hotel, το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα για να γίνει μια γευστική εμπειρία υψηλής ποιότητας. Το γυαλί ασφαλείας τοποθετήθηκε μπροστά από το αρχικό τζάμι, όπου στη συνέχεια εφαρμόστηκε με δυνατότητα εναλλαγής μπροστινής ταινίας προβολής για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή προβολή προβολής τα βράδια.