Το Iron Realms απαλλάσσει 1,5 εκατομμύρια ιατρικό χρέος – Iron Realms Entertainment

Το Iron Realms απαλλάσσει 1,5 εκατομμύρια ιατρικό χρέος – Iron Realms Entertainment

März 23, 2023 0 Von admin

Ενημέρωση: Αποδείχθηκε ότι απαλλάξαμε περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια δολάρια από χρέος. Huzzah! Μπορείτε να δείτε τους επίσημους αριθμούς στο έγγραφο στο κάτω μέρος του άρθρου.

Η Iron Realms Entertainment είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει μια δωρεά 15.000 δολαρίων στο Covid Heroes Fund από το RIP Medical Debt. Αυτό είναι άμεσο αποτέλεσμα της πίστωσης και των αγορών σας για κατοικίδια. Όλοι στο Iron Realms θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους παίκτες μας για τις γενναιόδωρες δωρεές τους. Η υποστήριξη και η ανταπόκριση σε αυτή την προσπάθεια ήταν εκπληκτική. Οι παίκτες αγόρασαν πάνω από 500 κατοικίδια τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Οι δωρεές σας θα βοηθήσουν τους Αμερικανούς πρώτους ανταποκριτές και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αγοράζοντας και καταργώντας τα ιατρικά τους χρέη. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας σε όλο τον κόσμο εργάζονται ασταμάτητα για να βοηθήσουν τους ασθενείς και τους ηλικιωμένους κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας COVID. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν αγωνιστεί με ανεπαρκή εξοπλισμό ασφαλείας, προστασία και μισθούς. Σε συνδυασμό με το οικονομικό άγχος της απώλειας εργασίας και των ιατρικών χρεών, πολλές από αυτές τις οικογένειες αγωνίζονται να επιβιώσουν ενώ συνεχίζουν να βοηθούν άλλους στις κοινότητές τους.

Οι αγορές σας βοηθούν στην ανακούφιση από την πίεση σε αυτές τις οικογένειες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο αυτά τα χρήματα πηγαίνουν στην εργασία στον ιστότοπό τους. https://ripmedicaldebt.org/campaigns/

Η RIP Medical Debt θα πραγματοποιήσει μια αγορά χρέους με τις δωρεές σας αργότερα αυτόν τον μήνα. Μόλις λάβουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την αγορά, θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες μαζί σας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω που βοηθήσατε να κάνουμε μια θετική διαφορά. Η υποστήριξή σας μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να βρίσκουμε τρόπους για να βοηθήσουμε τις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες μας.

Τζέρεμι Σάντερς