Το Adidas GMR Rollout χρησιμοποιεί Διαδραστικά Διαφανή Τοτέμ

Το Adidas GMR Rollout χρησιμοποιεί Διαδραστικά Διαφανή Τοτέμ

November 30, 2022 0 Von admin

Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουλίου 2022 από την Emily Burkinshaw & καταχωρήθηκε στο , Case Study, General, Project Focus.

Το 2020 η Adidas κυκλοφόρησε το GMR, ένα προϊόν που αλλάζει το παιχνίδι που συνδυάζει την εικονική πραγματικότητα με τις πραγματικές δραστηριότητες. Μια συνεργασία μεταξύ της Adidas, της EA Sports FIFA και της Jacquard, το GMR μετρά τις κλωτσιές, την ισχύ βολής, την απόσταση και την ταχύτητα, τα οποία μπορούν όλα να παρακολουθούνται μέσω μιας εφαρμογής για βελτίωση της απόδοσης, ενώ ξεκλειδώνετε ανταμοιβές στο FIFA Mobile για να βελτιώσετε την Ultimate Team σας. Αυτή η παρακολούθηση καθίσταται δυνατή από το Jacquard Tag που αναπτύχθηκε από την Google, χρησιμοποιώντας μικροσκοπικούς αισθητήρες για τη συλλογή δεδομένων που στη συνέχεια διαβάζονται από τους προηγμένους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης του Jacquard για τον εντοπισμό κινήσεων ποδοσφαίρου, μεταφέροντάς τες ασύρματα στην εφαρμογή για κινητά GMR.

Με χορηγούς διασημοτήτων όπως ο Joao Felix της Athletico Madrid, το GMR κυκλοφόρησε παγκοσμίως με στόχο να ενθαρρύνει τους παίκτες να επιστρέψουν στο γήπεδο και να χρησιμοποιήσουν τη σωματική άσκηση για να κερδίσουν πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν στο παιχνίδι για κινητά της FIFA. Για να λανσάρει το GMR στο κατάστημα, η Adidas προσέγγισε το παγκόσμιο πρακτορείο αφοσίωσης πελατών The Marketing Store με τη σύντομη παρουσίαση της εκπαίδευσης προϊόντων και του παιχνιδιού που συνδέονται μέσω ψηφιακών σημείων επαφής λιανικής.

Για να δημιουργήσουν τα μοναδικά ανεξάρτητα τοτέμ που είχε στο μυαλό του το The Marketing Store, προσέγγισαν το Pro Display για να τους βοηθήσουν να ζωντανέψουν το όραμά τους. Η ιδέα ήταν να έχουμε μια διαφανή οθόνη αφής όπου μια αποδομημένη μπότα και εσωτερική σόλα GMR θα μπορούσαν να εμφανίζονται καθαρά με χώρο για μια φυσική οθόνη POS εντός της μονάδας. Ξέραμε αμέσως ότι η καλύτερη οθόνη για αυτό το έργο θα ήταν η Διαφανής οθόνη LCD, σχεδιασμένη για ενσωμάτωση σε προσαρμοσμένα περιβλήματα και τροφοδοτούμενη με έντονο οπίσθιο φωτισμό LED. Στη συγκεκριμένη εγκατάσταση, όχι μόνο ο οπίσθιος φωτισμός θα τροφοδοτεί τις εικόνες στην οθόνη, αλλά εφιστά επίσης την προσοχή στο ίδιο το προϊόν που εμφανίζεται πίσω από την οθόνη. Οι εικόνες που εμφανίζονταν χρησιμοποίησαν μαύρα και σκούρα χρώματα για να κρύψουν τα στοιχεία πίσω από την οθόνη, άλλαξαν σε λευκά και πιο ανοιχτό περιεχόμενο για να προβάλουν το διαφανές αποτέλεσμα.

Για να δημιουργηθεί η αισθητική εμφάνιση που απαιτείται για να ταιριάζει στη μάρκα Adidas, τα τοτέμ έπρεπε να είναι μινιμαλιστικά και να ενσωματώνονται καλά στη διακόσμηση του καταστήματος. Αυτό μας οδήγησε να θέσουμε σε λειτουργία ειδικά κατασκευασμένα χαλύβδινα πλαίσια για να δημιουργήσουμε το περίβλημα και τη βάση για την οθόνη, με αρκετές μικρές κρεμάστρες από κάτω για να αποθηκεύουμε και να εμφανίζουμε το προϊόν GMR. Μια έξυπνη σχεδιαστική επιλογή εδώ ήταν η αντικατάσταση των πλαϊνών πλαισίων του περιβλήματος της οθόνης με διαφανές γυαλί για περαιτέρω έκθεση της εσωτερικής οθόνης από ευρύτερες γωνίες θέασης. Φροντίσαμε επίσης ότι το προσαρμοσμένο περίβλημα είχε χώρο για εκτυπωμένα γραφικά που τελικά παρουσίαζαν ένα μεγάλο διαφημιστικό σχέδιο στο πίσω μέρος του τοτέμ, στο κάτω μέρος της οθόνης και ανάμεσα στις κάτω οθόνες POS.

διαφανής οθόνη lcd pos

Μια άλλη πρόκληση στο πλαίσιο της κατασκευής αυτής της μοναδικής λύσης ήταν η εύρεση ενός τρόπου απόκρυψης των απαραίτητων μηχανισμών για την τροφοδοσία του περιεχομένου χωρίς να καταστρέψει τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Αυτό ενσωματώθηκε με την προσθήκη ενός κεντρικού ντουλαπιού ανάμεσα στις ράγες POS όπου θα μπορούσε να αποθηκευτεί το Android Media Player που τροφοδοτεί την οθόνη. Έξυπνα καμουφλαρισμένο με επώνυμα γραφικά με οπίσθιο φωτισμό για να δημιουργήσει μια επαγγελματική εντυπωσιακή λύση, το κρυφό Media Player είχε ρυθμιστεί να εκτελεί αυτόματα μια προσαρμοσμένη εφαρμογή Android, με την οποία οι πελάτες μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν για να εξηγήσουν πώς λειτουργεί η τεχνολογία και πώς να την εγκαταστήσουν. Η προφύλαξη οθόνης και η εφαρμογή χρησιμοποίησαν την αντίθεση μεταξύ ασπρόμαυρου περιεχομένου για να δημιουργήσουν τον τέλειο συνδυασμό ψηφιακής και φυσικής οθόνης.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας συνεργασίας, τα διαδραστικά τοτέμ ήταν έτοιμα για κυκλοφορία, έτοιμα να κυκλοφορήσουν το GMR στο κοινό. Στοχεύοντας μερικά από τα μεγαλύτερα καταστήματα ναυαρχίδα της Adidas, στείλαμε τα ειδικά περίπτερα σε καταστήματα σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, με τις οθόνες να φτάνουν έτοιμες για χρήση και με έναν ολοκληρωμένο οδηγό οδηγιών που περιγράφει λεπτομερώς τις απαιτήσεις αποσυσκευασίας και ρύθμισης. Αυτό το έργο ήταν εντελώς μοναδικό με την Adidas να είναι η πρώτη που ζήτησε ειδικά περίπτερα διαφανών οθονών αφής, ξεκινώντας την ευκαιρία για μελλοντικά έργα να ξεπεράσουν τα όρια του τρόπου χρήσης των Διαφανών οθονών LCD.

Μαζί με τις Διαφανείς Οθόνες Αφής μας, προσφέρουμε μια σειρά εναλλακτικών διαφανών τεχνολογιών, όπως Διαφανείς οθόνες LCD για ενσωμάτωση, Διαφανείς Βιτρίνες LCD έτοιμες για σύνδεση και αναπαραγωγή καθώς και Διαφανείς οθόνες OLED που δεν απαιτούν περίβλημα και οπίσθιο φωτισμό, ιδανικές για POS και οθόνες παραθύρων.