Το αντίο μου στο Πανεπιστήμιο Trent – ​​THE STUDENT LIFE BLOG

Το αντίο μου στο Πανεπιστήμιο Trent – ​​THE STUDENT LIFE BLOG

April 29, 2022 0 Von admin

Φωτογραφίες και γραμμένο από την Amy Bridges

Αυτή η ανάρτηση δεν είναι μόνο το αντίο μου για το έτος 2021-2022, αλλά το αντίο μου στο ιστολόγιο και στο Πανεπιστήμιο Trent. Το χειμερινό εξάμηνο ήταν το τελευταίο μου εξάμηνο του πτυχίου μου, που σημαίνει επίσης ότι ήταν το τελευταίο μου εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Trent. Η εμπειρία μου στο Πανεπιστήμιο του Τρεντ ήταν ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι.

Ήξερα ότι η απόφασή μου να πάω στο πανεπιστήμιο επρόκειτο να αλλάξει τη ζωή μου, αλλά δεν συνειδητοποίησα πόσο. Η επιλογή του Πανεπιστημίου Trent ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου. Ενώ ήμουν στο Trent μπόρεσα να βρω το πάθος μου και να αποκτήσω την αυτοπεποίθηση να το ακολουθήσω, να γνωρίσω ανθρώπους που είχαν τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή μου και μπόρεσα ακόμη και να αποκτήσω εμπειρίες που δεν θα είχα πουθενά αλλού.

Στα τέσσερα χρόνια μου στο Trent, άλλαξα ειδικότητα, πήγα σε μια αρχαιολογική ανασκαφή, απέκτησα εμπειρία δουλεύοντας σε ένα μουσείο, δούλεψα για έναν καθηγητή και για άλλα 2 τμήματα στο πανεπιστήμιο, μετακόμισα διαμερίσματα, είχα μια από τις χειρότερες κρίσεις της ζωής μου , αντιμετώπισε μια πανδημία και έγινε δεκτός σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Ήταν ένα τρενάκι από μια εμπειρία, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Αυτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν προκλητικά αλλά και τα πιο ανταποδοτικά.

Παρόλο που έχω τελειώσει τα μαθήματα και πρόκειται να αποφοιτήσω εδώ και μερικές εβδομάδες, εξακολουθώ να έχω σύγκρουση σχετικά με την αποχώρηση από το Trent. Είμαι ενθουσιασμένος που τελείωσα και είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει, αλλά λυπάμαι που σημαίνει ότι θα φύγω από το Trent και ότι δεν θα βλέπω τους ίδιους ανθρώπους κάθε εβδομάδα. Η μετάβαση στο U of T για το My Masters θα είναι ένα συναρπαστικό επόμενο βήμα αλλά τρομακτικό ταυτόχρονα.

Καθώς δυσκολεύομαι να αποχαιρετήσω τον Τρεντ, αποχαιρετώ και αυτό το blog. Αυτή θα είναι η τελευταία μου ανάρτηση στο Blog The Student Life. Γράφω για το blog τα 3 από τα 4 χρόνια που είμαι στο Trent. Θα παραδώσω το blog σε έναν άλλο συγγραφέα και τον Σεπτέμβριο θα μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι σας στο Trent μαζί τους. Είμαι σίγουρος ότι θα αγαπήσουν αυτό το ιστολόγιο όσο και εγώ τα τελευταία 3 χρόνια και ανυπομονώ να δω πού θα πάει αυτό το ιστολόγιο στο μέλλον. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε!

Χρώμα έξω από τις γραμμές,

Έιμι Μπρίτζες