Τέσσερα από τα καλύτερα ασύρματα ψαλίδια κήπου

November 30, 2022 0 Von admin

Έχω γράψει κριτικές για πολλά προϊόντα που προσφέρουν μεγάλα οφέλη στους κηπουρούς και τώρα θα συμπεριλάβω την κριτική Τέσσερα από τα καλύτερα Cordless Ψαλίδια Κήπου.
Εάν παρακολουθείτε τακτικά το ιστολόγιό μου για την κηπουρική, θα ξέρετε ότι είμαι μεγάλος λάτρης των ασύρματων εργαλείων κήπου. Είναι συμπαγή, εύχρηστα, ελαφριά, αξιόπιστα, εύκολα στις αρθρώσεις και τους μύες μας και είναι πιο αθόρυβα καθώς και πιο εύχρηστα.

Οι κηπουροί λένε συχνά ότι απολαμβάνουν τους παλιούς τρόπους κλαδέματος, κουρεύματος ή κοπής με το χέρι και εγώ το ίδιο, έχω μια όμορφη συλλογή από παλιά ξύλινα και ατσάλινα εργαλεία κήπου που δεν θα ήμουν χωρίς. Αποδέχομαι επίσης το γεγονός ότι τα σύγχρονα ασύρματα εργαλεία κήπου είναι απαραίτητα για κάθε σοβαρό κηπουρό, τόσο επαγγελματία όσο και οικιακό.

Η τεχνολογία, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η ποιότητα βελτιώνονται με κάθε νέα γενιά προϊόντων. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μεγαλύτερη και ο χρόνος επαναφόρτισης μειώνεται σημαντικά, καθιστώντας τις ένα πολύτιμο πλεονέκτημα.

Τα ασύρματα εργαλεία είναι ευέλικτα, καθώς πολλά έχουν πλέον πολλά εξαρτήματα και εναλλάξιμες μπαταρίες με την ίδια μάρκα. Κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη, χωρίς συρόμενο ηλεκτρικό καλώδιο, χωρίς καλώδιο επέκτασης, χωρίς αναθυμιάσεις βενζίνης και πολύ πιο αθόρυβα.

Τι να μην αγαπάς σε αυτά;

Περιλαμβάνω πολλά ψαλίδια μπαταρίας και ψαλίδια χόρτου από τους ακόλουθους κατασκευαστές:

Όταν βρείτε ένα προϊόν που σας αρέσει, κάντε κλικ στους συνδέσμους ή τις εικόνες για να μάθετε πώς να αγοράσετε.

Ως συνεργάτης της Amazon κερδίζω μέσω αγορών που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Bosch Best Cordless Ψαλίδια Κήπου

Το καλύτερο μέρος για αγορά: ΑμαζόναΛεπτομέρειες προιόντος:

 • Ελαφρύ και εύκολο στο χειρισμό
 • Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος
 • Χρόνος λειτουργίας 100 λεπτά
 • Χρόνος φόρτισης μπαταρίας 3,5 ώρες
 • Ενσωματωμένη ένδειξη φόρτισης
 • Εύκολο σύστημα αλλαγής λεπίδων
 • 3 εναλλάξιμες λεπίδες
 • Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία και φορτιστής

ο Bosch 10.8 V ASB LI Cordless Shrub Shear Set – Πράσινο είναι ένα άλλο ποιοτικό προϊόν από αυτόν τον πολύ αξιόπιστο κατασκευαστή. Είναι ένα συμπαγές εύχρηστο εργαλείο και πολύ ελαφρύ με μόλις 900 γραμμάρια. Το καινοτόμο σύστημα αντιμπλοκαρίσματος εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία των λεπίδων, σπάνια κολλάνε και δεν φράζουν, κάτι που βοηθά στη διατήρηση της ισχύος.

Μια εργονομική μαλακή λαβή και λαβή είναι άνετη στη χρήση.

Οι λεπίδες είναι ελβετικής ποιότητας και αλλάζουν εύκολα με την ανάγκη για τυχόν επιπλέον εργαλεία. Οι λεπίδες είναι ιδανικές για κούρεμα θάμνων και άκρων γρασιδιού/γκαζόν.

Η βαθμολογία μου ⭐️⭐️⭐️⭐️

Ο μόνος λόγος που αυτό το προϊόν δεν κερδίζει βαθμολογία 5 αστέρων από εμένα είναι ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας των 3,5 ωρών, ενώ άλλες μπαταρίες Bosch στα εργαλεία που χρησιμοποιώ θα φορτιστούν σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Bosch Cordless Edge Shear Set Isio

Το καλύτερο μέρος για αγορά: Αμαζόνα

Λεπτομέρειες προιόντος:

 • Ελαφρύ και εύκολο στο χειρισμό
 • Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος
 • Μπαταρία ιόντων λιθίου 3,6 V
 • Χρόνος λειτουργίας 50 λεπτά
 • Χρόνος φόρτισης μπαταρίας
 • Εύκολο σύστημα αλλαγής προσαρτήματος
 • 2 εναλλάξιμες λεπίδες
 • Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία και φορτιστής

Το σετ ψαλιδιού Cordless της Bosch Isio είναι μια άλλη ασύρματη επιλογή ψαλιδιού κήπου, καθώς είναι ένα ποιοτικό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση εργαλείο κοπής μπορντούρας και θάμνων.

Ιδανικό για κούρεμα θάμνων, φράχτες και γκαζόν. Υπάρχει επίσης μια σειρά πρόσθετων εργαλείων που είναι εναλλάξιμα με αυτήν τη μονάδα. Η αλλαγή των συνημμένων είναι απλή και γρήγορη με το σύστημα Multi-Click και δεν απαιτεί άλλα εργαλεία για να γίνει αυτό.

Η μπαταρία είναι 3,6 V δίνοντας άφθονη ισχύ για να κάνετε τις περισσότερες εργασίες κοπής κήπου.

Ο εργονομικός σχεδιασμός προσφέρει ευκολία και ευκολία στη χρήση. Το Bosch Isis είναι εξαιρετικά ελαφρύ με μόνο 550 γραμμάρια

Η βαθμολογία μου ⭐️⭐️⭐️⭐️και μισή.

Stihl HSA 25 Cordless ψαλίδι χόρτου και θάμνων

Το καλύτερο μέρος για αγορά: ΑμαζόναΛεπτομέρειες προιόντος:

 • Ελαφρύ και συμπαγές
 • Μπαταρία ιόντων λιθίου 10,8 V
 • Χρόνος λειτουργίας περίπου 40 λεπτά
 • 2 εναλλάξιμες λεπίδες
 • Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία και φορτιστής
 • Θήκη αποθήκευσης/μεταφοράς

Η Stihl έχει μια αξιοζήλευτη φήμη για τον καινοτόμο σχεδιασμό και τα σκληρά, ανθεκτικά προϊόντα και το ασύρματο ψαλίδι θάμνων Stihl HSA 25 δεν απογοητεύει. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη συντήρηση και το κόψιμο μικρών φράχτων, θάμνων και για το κόψιμο των άκρων του γκαζόν. Διαθέτει μια ισχυρή μπαταρία που του επιτρέπει να αντιμετωπίζει εύκολα όλες αυτές τις εργασίες κοπής και κοπής κήπου.

Είναι η ιδανική επιλογή για τους μεγαλύτερους κήπους με πολλούς θάμνους, γκαζόν και φράχτες τύπου κουτιού. Η λεπίδα ψαλίδας είναι μεγαλύτερη από τον μέσο όρο των ψαλιδιών μπαταρίας, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε μεγαλύτερες περιοχές.

Είναι εργονομικό και άνετο στη χρήση με μαλακή λαβή από καουτσούκ. Οι λεπίδες έχουν ισχυρή κοπή ακριβείας και υπάρχει χαμηλή δόνηση που το καθιστά καλύτερο για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης. Μια καλή επιλογή τόσο για επαγγελματίες κήπους όσο και για οικιακούς κηπουρούς.

Στα 600 γραμμάρια είναι επίσης πολύ ελαφρύ.

Υπάρχουν διαθέσιμες μπαταρίες αντικατάστασης.

Η βαθμολογία μου ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Αυτά τα προϊόντα και πολλά άλλα είναι επίσης διαθέσιμα στο Tooled Up. Ρίξτε μια ματιά σήμερα για όλα τα εργαλεία οικιακής χρήσης, κτιρίων, συντήρησης αυτοκινήτων και κηπουρικής.

Συντήρηση εργαλείων κήπου

Όλα τα εργαλεία κήπου θα πρέπει να συντηρούνται καλά για να διατηρούνται σε κορυφαία κατάσταση, έτοιμα για χρήση.

Επαγγελματική συμβουλή

Μετά τη χρήση, καθαρίζετε πάντα τις λεπίδες, βουρτσίζοντας τυχόν υπολείμματα και αφαιρείτε τυχόν μικρά κλαδιά ή κλαδιά ανάμεσα στα δόντια της λεπίδας. Καθαρίστε ολόκληρη τη μονάδα και φυλάξτε τη σε στεγνό, ασφαλές μέρος αποθήκευσης. Είτε σε εσωτερικούς χώρους του σπιτιού είτε στο υπόστεγο του κήπου, στο γκαράζ ή σε άλλη αποθήκη κήπου. Εάν απαιτείται, επαναφορτίστε την μπαταρία έτσι ώστε να είναι πλήρως φορτισμένη και έτοιμη για χρήση την επόμενη φορά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα κήπου, διαβάστε το my σελίδα κριτικών προϊόντων.

Ιδιαίτερα το Αναθεώρηση Robotic Lawn Mowers είναι ενδιαφέρον για πολλούς ανθρώπους που επιθυμούν να βρουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνουν άλλες εργασίες κηπουρικής από το κούρεμα του γκαζόν κάθε εβδομάδα.

Ελπίζω να σας βοήθησα να αποφασίσετε ποιο ασύρματο ψαλίδι κήπου και γρασίδι θα είναι το καλύτερο για εσάς.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους, την οικογένεια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ας διαδώσουμε τη γνώση της κηπουρικής.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απόψεις, μπορείτε να τις προσθέσετε στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων, μου αρέσει να ακούω νέα σας και απαντώ πάντα το συντομότερο δυνατό.

Καλή Κηπουρική

Ακολουθήστε και σας αρέσει το PlantsBulbsSeeds