Προσθέτοντας μια πισίνα στο σπίτι σας με τον σωστό τρόπο

Προσθέτοντας μια πισίνα στο σπίτι σας με τον σωστό τρόπο

Mai 4, 2023 0 Von admin

Τελικά πήρατε την απόφαση: Αυτή είναι η χρονιά που επιτέλους το καταφέρνετε πισίνα τα παιδιά ζητιανεύουν. Αλλά μόλις πάρεις την απόφαση, αρχίζει το δύσκολο μέρος. Ενώ οι εσωτερικές πισίνες είναι μια καλή επένδυσηη κατασκευή ή η εγκατάσταση της πισίνας μπορεί να αισθάνεται συντριπτική.

Το συνολικό κόστος θα ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος, το σχέδιο και τον τύπο της πισίνας, αλλά υπάρχουν περισσότερα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον καθορισμό του προϋπολογισμού σας. Θα χρειαστεί επίσης να πληρώσετε για ασφάλιση, ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και πώς να ανανεώσετε την περιοχή γύρω από την πισίνα.

Ενημερώστε την ασφάλισή σας

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού κάνουν το λάθος να πιστεύουν ότι χρειάζεστε ένα επιπλέον ασφαλιστήριο συμβόλαιο για μια πισίνα στο έδαφος. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν συμβαίνει επειδή οι περισσότερες πισίνες και τα σπίτια πισίνας εμπίπτουν στην τρέχουσα ασφάλιση του σπιτιού σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πληρώσετε επιπλέον έξοδα.

Εάν έχετε μια πισίνα στην αυλή σας, πιθανότατα θα πληρώσετε λίγο περισσότερο για το ασφάλιστρο για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού σας. ο μέσο κόστος ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού για ένα σπίτι που περιλαμβάνει πισίνα στην πίσω αυλή είναι 1.226 $. Αυτό το ασφάλιστρο είναι υψηλότερο από αυτό των σπιτιών χωρίς πισίνες, επειδή η πιθανότητα να έχετε ένα ατύχημα που απαιτεί από εσάς να υποβάλετε αξίωση αυξάνεται με μια πισίνα και τα σχετικά βοηθητικά κτίρια.

Όταν προσθέτετε μια νέα πισίνα στην αυλή σας, είναι καλή ιδέα να το κάνετε ψωνίστε για ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή τιμή, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο στον προϋπολογισμό σας για όλα τα άλλα έξοδα που σχετίζονται με μια πισίνα, όπως η συντήρηση.

Αντιμετώπιση ανησυχιών για την ασφάλεια

Κάθε χρόνο υπάρχουν σχεδόν 4.000 θανατηφόροι ακούσιοι πνιγμοί στις ΗΠΑ Η ασφάλεια πρέπει να είναι πάντα η πρώτη σας προτεραιότητα κατά την εγκατάσταση μιας νέας πισίνας. Η αντιμετώπιση αυτών των ανησυχιών για την ασφάλεια θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο περιττού τραυματισμού, εξοικονομώντας σας από το να χρειαστεί να υποβάλετε αξίωση στην ασφάλιση των ιδιοκτητών του σπιτιού σας, γεγονός που μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά σας.

Εδώ είναι μερικές από αυτές τις συμβουλές ασφαλείας.

  • Κρατήστε κοντά γιλέκα, ζυμαρικά και συσκευές επίπλευσης σε περίπτωση που χρειαστείτε.
  • Εγκαταστήστε μια πύλη γύρω από την πισίνα που διαθέτει λειτουργία αυτόματου κλειδώματος για να εμποδίσετε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες να χρησιμοποιούν την πισίνα χωρίς την άδειά σας.
  • Μην αφήνετε ποτέ τα παιδιά χωρίς επίβλεψη στην πισίνα.
  • Τοποθετήστε και χρησιμοποιήστε καλύμματα ασφαλείας για την πισίνα όταν δεν χρησιμοποιείται.
  • Βεβαιωθείτε ότι όλοι όσοι μένουν στο σπίτι μπορούν να κολυμπήσουν. Αν όχι, εγγραφείτε μαθήματα κολύμβησης αμέσως.
  • Αποφασίστε ορισμένους κανόνες ασφαλείας ως οικογένεια. Φτιάξτε μια αφίσα με αυτούς τους κανόνες για προβολή κοντά στην πισίνα.

Διαμορφώστε την περιοχή γύρω από την πισίνα

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι όταν εγκαθιστούν μια νέα πισίνα είναι απλώς ο προϋπολογισμός για την πισίνα και το κόστος συντήρησης της ίδιας της πισίνας. Πρέπει επίσης να ενσωματώσετε την πισίνα στην αυλή σας για να την κάνετε έναν συνεκτικό χώρο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με εξωραϊσμό, πρόσθετα στοιχεία πισίνας, όπως φωτισμό και χαρακτηριστικά σιντριβάνι, και κατασκευές όπως πλέγματα για προστασία της ιδιωτικής ζωής και ένα υπαίθριο ντους όπου οι άνθρωποι μπορούν να ξεπλυθούν πριν και μετά την είσοδο στην πισίνα.

Το παρακάτω infographic θα σας βοηθήσει να προσθέσετε την όαση της πισίνας σας με τον σωστό τρόπο.

Splish Splash: Ο οδηγός σας για μια ασφαλή και διασκεδαστική πισίνα αυτό το καλοκαίρι

Συγγραφέας: Η Jen Baker είναι συγγραφέας περιεχομένου από το Κολόμπους του Οχάιο, που της αρέσει να μαθαίνει νέα πράγματα για τον κόσμο. Είναι παθιασμένη με τον αλφαβητισμό, το χόκεϊ και το κουτάβι της διάσωσης. Όταν δεν γράφει για δουλειά, μπορείτε να τη βρείτε να δουλεύει πάνω στο μυθιστόρημά της, να χαλαρώνει δίπλα σε μια πισίνα με ένα βιβλίο ή να δοκιμάζει νέες συνταγές στην κουζίνα με τον άντρα της.