Καθημερινές πιστώσεις σε καραντίνα – Iron Realms Entertainment

Καθημερινές πιστώσεις σε καραντίνα – Iron Realms Entertainment

März 24, 2023 0 Von admin

Έμεινες σε καραντίνα και βαρέθηκες τα μυαλά σου; Η Iron Realms κάνει ό,τι μπορούμε για να σας διασκεδάσουμε. Είστε κλειδωμένοι και δεν μπορείτε να φύγετε από το σπίτι σας; Τι θα λέγατε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το νέο Σύστημα ημερήσιας πίστωσης στα παιχνίδια μας.

Οι Daily Credits κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στο Imperian πριν από περισσότερο από ένα χρόνο. Αυτό το συναρπαστικό σύστημα έχει πλέον επεκταθεί σε όλους τους κόσμους των παιχνιδιών μας. Οι παίκτες ολοκληρώνουν εργασίες από μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων κερδίζοντας δωρεάν πιστώσεις. Από σχεδίαση, αυτές οι εργασίες και οι περιπέτειες είναι δραστηριότητες που θα κάνατε φυσικά σε μια περίοδο παιχνιδιού. Κάθε μεμονωμένος χαρακτήρας μπορεί να κερδίσει έως και 20 δεσμευμένες πιστώσεις ανά ημέρα.

Αυτές οι 20 δεσμευμένες μονάδες μεταφράζονται γρήγορα σε 600 μονάδες το μήνα για τον χαρακτήρα σας. Όταν συνδυάζεται με μαθήματα ισοπέδωσης και τα αδιάφορα πακέτα, ο χαρακτήρας σας θα αποκτήσει σύντομα υπερβατικές δεξιότητες.

Όλα τα παιχνίδια IRE έχουν πλέον εφαρμόσει αυτό το σύστημα. Οι παρακάτω σύνδεσμοι εξηγούν πώς εφαρμόζονται οι Ημερήσιες Πιστώσεις.

Συνδεθείτε σήμερα και ξεκινήστε να κερδίζετε τις ημερήσιες πιστώσεις σας τώρα.