Η CoralVue κάνει μεγάλη κίνηση μεταβαίνοντας στην εσωτερική παραγωγή

September 30, 2022 0 Von admin


Ένα εγκατεστημένο σύστημα αυτοματισμού ενυδρείου HYDROS από την CoralVue. Φωτογραφία: Manncorp

Με τόσα πολλά προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας που αντιμετωπίζουν σχεδόν οτιδήποτε κατασκευάζεται με πλακέτα κυκλώματος, η CoralVue αποφάσισε να απομακρυνθεί από την εξωτερική ανάθεση της παραγωγής στην εσωτερική κατασκευή. Με αυτόν τον τρόπο η CoralVue θα έχει πολύ μεγαλύτερο έλεγχο των αναγκών παραγωγής καθώς η ζήτηση για τη σειρά προϊόντων Hydro αυξάνεται.

Οι χρόνοι που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες αυτή τη στιγμή είναι άνευ προηγουμένου και καταστροφικοί για πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και η CoralVue λαμβάνει επιθετικά βήματα για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Η αδυναμία απόκτησης των τόσο απαιτούμενων προϊόντων είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές εταιρείες ακολουθούν τη διαδρομή DIY και φέρνουν την παραγωγή και την κατασκευή πίσω στις ΗΠΑ. Αν με ρωτάτε, αυτό είναι καλό!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CoralVue, David D’Aquin μας λέει ότι «ξεκίνησε λήψη ειδοποιήσεων για χρόνους παράδοσης 52 εβδομάδων σε πολλά από τα κρίσιμα εξαρτήματα για τις πλακέτες PCB που κατασκευάζουν» και αυτό τους ώθησε να λάβουν μια απόφαση.

Μόλις αποφάσισαν ότι η εσωτερική παραγωγή ήταν η καλύτερη πορεία προς τα εμπρός, λέει ο David D’Aquin, «αποφασίσαμε να αγοράσουμε όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα που μπορούσαμε να πάρουμε και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε τη διαδικασία αγοράς της δικής μας γραμμής συναρμολόγησης SMT». Ο David και η ομάδα του αποφάσισαν να πάνε με εξοπλισμό παραγωγής που κατασκεύασε η Manncorp από το Hatboro, PA.

Πλήρης γραμμή εξοπλισμού SMT εγκατεστημένη στην CoralVue Inc., που παρέχεται από τη Manncorp.

Συνολικά, η CoralVue ανακάλυψε ότι η εσωτερική παραγωγή τους παρέχει μεγάλη «ευελιξία όσον αφορά το απόθεμα», επειδή πολλά από τα PCB τους «χρησιμοποιούν τα ίδια εξαρτήματα». Αυτό τους επιτρέπει να κάνουν μικρότερες σειρές παραγωγής και επίσης βοηθά στη βελτίωση των ταμειακών ροών. Αντί να παραγγέλνει χύμα για να μειώσει το κόστος, το CoralVue μπορεί να παράγει τα θέλω που χρειάζονται, όταν το χρειάζονται απευθείας στο Slidell, LA USA.

Ο David και ο Brandi D’Aquin παρουσιάζονται με μια πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος από τη γραμμή SMT στο CoralVue.

Το HYDROS είναι ένα λογισμικό αυτοματισμού ενυδρείων που κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ. Όλα τα χειριστήρια HYDROS μιλούν μεταξύ τους μέσω της συλλογικής αρχιτεκτονικής και είναι κατασκευασμένα για να διατηρούν το ενυδρείο σας ευημερία! Αυτό το εξελιγμένο σύστημα αυτοματισμού δημιουργεί ένα χαρτοφυλάκιο αξεσουάρ για την παρακολούθηση και τον έλεγχο εξοπλισμού όπως αισθητήρες στάθμης νερού, αντλίες ATO και άλλες συσκευές. Επισκεφτείτε το CoralVue εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ταχέως αναπτυσσόμενη σειρά προϊόντων Hydros.