Η αξία της διαχείρισης παρουσίασης

Η αξία της διαχείρισης παρουσίασης

Februar 27, 2023 0 Von admin

Η καλή διαχείριση παρουσίασης βοηθά τους οργανισμούς να διαχειρίζονται απρόσκοπτα τα πάντα, από στοιχεία ενεργητικού επωνυμίας έως επικοινωνία και πολλά άλλα. Μπορεί να είναι το σημείο καμπής σε ένα νικητήριο γήπεδο, η πιο κοινή μορφή επικοινωνίας με τους πελάτες και η στρατηγική νίκης που τροφοδοτεί την εκπαίδευσή σας σε ομάδες και σε όλο τον κόσμο.

Από την άλλη πλευρά, η κακή διαχείριση παρουσίασης οδηγεί σε απογοητευμένους και μπερδεμένους πελάτες, σε τόνους επανεπεξεργασίας και μπαγιάτικο περιεχόμενο. Όταν λείπει η προσέγγισή σας στη Διαχείριση Παρουσιάσεων, μπορεί να είναι δύσκολο να επαναχρησιμοποιήσετε τα στοιχεία μάρκετινγκ, να είστε συνεπείς με τα μηνύματά σας, να διατηρείτε ευθυγραμμισμένες τις ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ και να διασφαλίζετε ότι όλοι στις πωλήσεις είναι πάντα έτοιμοι να κάνουν αυτή τη μεταμορφωτική παρουσίαση μεταξύ άλλων.

Εάν ο οργανισμός σας αντιμετωπίζει με συνέπεια αυτές τις προκλήσεις, τότε πιθανότατα έχετε πρόβλημα με τη Διαχείριση Παρουσιάσεων.

Ας κάνουμε όμως ένα βήμα πίσω. Πού πρέπει να κοιτάξετε για να προσδιορίσετε πόσο καλά εκτελείτε τη Διαχείριση παρουσίασης; Και, αν ανακαλύψετε ευκαιρίες για βελτίωση, τι μπορείτε να κάνετε για αυτό;

Ξεκινήστε κάνοντας αυτές τις τέσσερις ερωτήσεις στον εαυτό σας.

  1. Μεγιστοποιείτε τις δαπάνες μάρκετινγκ επαναχρησιμοποιώντας περιουσιακά στοιχεία;
Η καλή διαχείριση παρουσίασης βοηθά τους οργανισμούς να διαχειρίζονται απρόσκοπτα τα πάντα, από στοιχεία ενεργητικού επωνυμίας έως επικοινωνία και πολλά άλλα.

Η εύρεση, η προσθήκη ετικετών και η επαναχρησιμοποίηση με ακρίβεια αρχείων είναι μια σημαντική πρόκληση για τις μεγάλες επιχειρήσεις. Ξοδεύουν εκατομμύρια δημιουργώντας περιεχόμενο που οι ομάδες τους δεν μπορούν να βρουν ή δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει. Με πληρεξούσιο, το μάρκετινγκ μπορεί να σπαταλήσει χρήματα σε περιεχόμενο που δεν χρησιμοποιείται. Εν τω μεταξύ, η μέση εταιρεία ξοδεύει 1,8 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή περιεχομένου¹. Με βάση τα ποσοστά χρήσης πριν και μετά τη χρήση που βλέπουμε από τους πελάτες μας, εδώ στο Shufflrr πιστεύουμε ότι έως και το 29% — ή 522.000 $ αυτής της δαπάνης — είναι σπατάλη.

Καθιστώντας τα στοιχεία σας εύκολα αναζητήσιμα, είναι εγγενώς πιο πιθανό να βρεθούν και, επομένως, να επαναχρησιμοποιηθούν. Μια αλλαγή στο διαδίκτυο πρέπει να αντικατοπτρίζεται άμεσα στα καταστρώματα σας προκειμένου να παραμείνετε συνεπείς (ή ακόμα και να συμμορφώνονται). Χωρίς τρόπο να μοιράζεστε παγκόσμιες ενημερώσεις, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με ατελείωτους διαχειριστές, ενδιαφερόμενους φορείς και συστήματα περιουσιακών στοιχείων για να βεβαιωθείτε ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Αλλά με τη Διαχείριση Παρουσίασης σε ισχύ, μπορείτε να κρατάτε τους παίκτες σε επίπεδο γηπέδου οπλισμένους με τις σωστές πληροφορίες — πάντα.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα εφαρμογής της Διαχείρισης παρουσίασης σε όλες τις ομάδες μπορεί να βρεθεί στη μελέτη περίπτωσης ADP.

Καθώς παράγονται νέα γραφικά, εικόνες, βίντεο και άλλα στοιχεία, συχνά δεν εξετάζονται ποτέ καν για χρήση σε παρουσιάσεις. Αυτή είναι μια ουσιαστική χαμένη ευκαιρία, καθώς οι παρουσιάσεις χρησιμοποιούνται συχνά ως ένα από τα λίγα σημεία επαφής αφού ένας υποψήφιος πελάτης γίνει κύριος.

Οι έμποροι και οι άνθρωποι του χώρου βλέπουν συχνά νέες πληροφορίες για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων. Ως εκ τούτου, είναι μια αξιόλογη επένδυση για να διασφαλίσετε ότι τα ψηφιακά σας στοιχεία διανέμονται άμεσα με τις πιο ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες. Χωρίς αυτό, οι άνθρωποι στο πεδίο αναγκάζονται να αναδημιουργήσουν κάποια ατελή εκδοχή ενός μηνύματος που υπάρχει ήδη κάπου αλλού.

Δεν είστε σίγουροι για το πώς να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση; Ζητήστε από έναν πρόσφατο πελάτη να μοιραστεί μαζί σας μια τράπουλα. Συχνά, θα σοκάρεστε με αυτό που βλέπετε. Εάν αυτό δεν είναι ρεαλιστικό, ζητήστε από κάποιον στο πεδίο να μοιραστεί μια πρόσφατη τράπουλα και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

  1. Η επωνυμία σας φαίνεται, αίσθηση και ακούγεται το ίδιο παντού;
Η αξία της διαχείρισης παρουσίασης

Τα νούμερα είναι απολύτως συγκλονιστικά. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 70% του περιεχομένου που δημιουργείται από εμπόρους μένει αχρησιμοποίητο και πάνω από το 90% του δεν επαναχρησιμοποιείται ποτέ².

Ενώ μια περιουσία ξοδεύεται σε ιστότοπους, email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλα κανάλια, οι παρουσιάσεις συνήθως γίνονται σε περιφερειακό ή ομαδικό επίπεδο. Αυτό φαίνεται σχεδόν αδύνατο να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι μια παρουσίαση είναι συνήθως το τελευταίο πράγμα που βλέπει ένας πελάτης, υποψήφιος ή ανώτερο στέλεχος πριν λάβει την τελική του απόφαση.

Η συμμόρφωση είναι επίσης ένα σοβαρό ζήτημα σε αυτόν τον τομέα. Αυτό που λέτε και πώς λέτε όχι μόνο δημιουργεί προσδοκίες, αλλά δεσμεύεται επίσης να εκτυπώνει όταν βρίσκεται σε μια παρουσίαση. Οποιαδήποτε αξίωση, όφελος ή δυνατότητα πρέπει να διαχειρίζεται και να ενημερώνεται εγκαίρως και να διαδίδεται γρήγορα, ώστε να διασφαλίζεται ότι όλα τα branding συμμορφώνονται με τους νόμους, τους κανονισμούς και τα εγκεκριμένα μηνύματα. Η κοινοποίηση κάποιων παλιών πληροφοριών τιμολόγησης είναι ένα ειλικρινές λάθος, αν δεν γνωρίζατε ποτέ ότι το Κέντρο Αριστείας σας τις ενημέρωσε. Αλλά ο πελάτης δεν θα το δει ποτέ έτσι — ειδικά αν είναι ο εσωτερικός σας πρωταθλητής και η σχέση σας βασίζεται στην εμπιστοσύνη.

Επιπλέον, η καλή διαχείριση παρουσίασης διασφαλίζει ότι τα χρώματα της επωνυμίας σας, οι γραμματοσειρές και οτιδήποτε είναι οπτικό ή δημιουργικό είναι συνεπές σε όλα τα στοιχεία. Είναι καλό συναίσθημα (και ακόμα καλύτερη δουλειά) να γνωρίζεις ότι η εταιρεία σου μοιάζει και αισθάνεται το ίδιο παντού όπου βιώνεται. Η συνέπεια στα σημεία επαφής είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας εύρυθμης εταιρείας. Η Διαχείριση Παρουσιάσεων μπορεί να είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να κάνετε ουσιαστικές βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα.

Είναι επίσης πιο εύκολο να ζητήσετε μια τράπουλα από το χωράφι για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε ζητώντας να σας σταλεί υλικό πεδίου από έναν διευθυντή ή άλλο ηγέτη πωλήσεων.

  1. Οι ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ λειτουργούν σε έναν απρόσκοπτο βρόχο ανατροφοδότησης;

Η διάδοση πληροφοριών επωνυμίας σε επίπεδο στελεχών είναι κρίσιμης σημασίας για επιτυχημένες λειτουργίες. Αλλά είναι επίσης εξίσου σημαντικό να έχετε έναν επαναληπτικό βρόχο ανατροφοδότησης στο επίπεδο εκτέλεσης της εταιρείας σας.

Υπάρχουν τρεις τομείς κάτω από αυτήν την ιδέα που αντιμετωπίζονται όλοι ταυτόχρονα με την αποτελεσματική διαχείριση παρουσίασης:

Ποιοτικές πληροφορίες. Βλέπουμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν το Shufflrr ως μέσο για να μοιράζονται πληροφορίες από το πεδίο απευθείας στα περιουσιακά στοιχεία που χρησιμοποιούνται. Αυτά τα σχόλια και οι διάλογοι χρησιμεύουν ως μεγάλες ροές ανατροφοδότησης. Συχνά, νέες και καινοτόμες ιδέες παρουσιάζονται απευθείας. Η δυνατότητα „μου αρέσει“ σε ορισμένες διαφάνειες ενισχύει περαιτέρω αυτήν την ανατροφοδότηση. Μόλις συλλεχθούν τα σχόλια, η ομάδα μάρκετινγκ μπορεί να κάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις και να εμφανιστεί ένα πιο ακριβές ή συναρπαστικό κομμάτι περιεχομένου. Αυτό είναι πολύτιμο feedback που μπορεί να βελτιώσει ουσιαστικά όλα τα είδη περιεχομένου, από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μέχρι την τιμολόγηση έως την επωνυμία και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

Ποσοτική Ενόρασημικρό. Οι έμποροι και οι ερευνητές μπορούν να δουν ποιες διαφάνειες χρησιμοποιούνται, προβάλλονται και κατεβαίνουν πιο συχνά, υποδεικνύοντας τι αρέσει στους αντιπροσώπους τους και τι αναζητούν οι πελάτες τους. Αυτό ισχύει επίσης για το ρόλο και την ομάδα, κάτι που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε γρήγορα τυχόν απόβλητα στην παραγωγή και ευκαιρίες για βελτίωση. Όταν εξετάζετε δεδομένα με την πάροδο του χρόνου (π.χ. ποσοστά χρησιμοποίησης), μπορείτε να δείτε εποχιακές αιχμές, προβλέψεις μελλοντικών πωλήσεων και πολλές άλλες πληροφορίες.

Καλύτερη μακροεντολή λήψης αποφάσεων. Όχι μόνο υπάρχουν αναλυτικά κομμάτια δεδομένων που μπορούν να είναι χρήσιμα στη Διαχείριση παρουσίασης, αλλά μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε δεδομένα σε επίπεδο μακροοικονομικής Διαχείρισης παρουσίασης. Συνδυάζοντας αναφορές και σημεία δεδομένων, για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε μια αίσθηση του πότε κάτι μπαγιάτισε, πότε η ομάδα πωλήσεών σας είναι αδίστακτη και το κάνει μόνη της ή πότε είναι ώρα να κάνετε μια ανανέωση των περιουσιακών σας στοιχείων.

Για να διερευνήσετε περαιτέρω αυτήν την ερώτηση, καθίστε σε έναν κοινό συγχρονισμό πωλήσεων και μάρκετινγκ και δείτε αν θα ανακοινωθούν ποτέ παρουσιάσεις. Γενικά, αυτές οι συναντήσεις δαπανώνται στη συζήτηση δυνητικών πελατών και καμπανιών — όχι ψηφιακών στοιχείων.

Ξεκινήστε με το Shufflrr δωρεάν.